Toegang tot Ascend HQ

Voorwaarden

Voordat de website van Ascend HQ kan worden gemaakt, moeten alle locaties in uw dealership de versie december 2018 of hoger hebben.

Bovendien moeten uw gegevens worden gemigreerd naar ons Stratus-platform op Microsoft Azure. We werken er hard aan om gegevens van de locaties die dagelijks zijn bijgewerkt, te migreren. Om ervoor te zorgen dat uw gegevens zo snel mogelijk worden gemigreerd, laat u te allen tijde Ascend op uw database computer draaien. Het kan op het inlogscherm staan zolang je tenminste één keer ingelogd bent sinds het programma is gelanceerd.

Creëer een Ascend HQ-login

1. Als u een aanmelding wilt maken, heeft uw gebruikersrecord in Ascend de machtiging ' Reporting-Ascend HQ ' nodig.

2. Zodra deze toestemming is verleend, controleert u of het e-mailadres in de gebruikersrecord is wat u wilt gebruiken om toegang te krijgen tot Ascend HQ. Zo niet, verander het.

(Multi-store) gebruikers met deze toestemming kunnen gegevens zien van alle locaties waar ze actief zijn.

3. Ga naar https://HQ.ascendrms.com Bookmark deze site.

4. Voer uw e-mailadres uit stap 2 in het veld E-mail in. Als u een GMail-account gebruikt, kan u stap 5 en 6 overslaan en op de knop “Log in with Google” klikken.

5. Voer in het veld wachtwoord een wachtwoord in van ten minste acht tekens met een combinatie van hoofdletters, kleine letters en cijfers.

6. Klik op de knop "Log In".

7. Gefeliciteerd! Je hebt nu toegang tot Ascend HQ! Onthoud het wachtwoord dat u hebt gemaakt, zodat u de site in de toekomst openen via de knop Log in.

Let op: u ontvangt geen bevestiging van het aanmaken van een account. Maar maak je geen zorgen-Noteer gewoon je inloggegevens en begin te genieten van de nieuwe statistieken!

Aanvullende bronnen

Video: Maak kennis met Ascend HQ