Een nieuw werkstation installeren

Controleer Wat zijn de minimale hardwarevereisten voor Ascend? om ervoor te zorgen dat uw computer voldoet aan uw behoeften voor het uitvoeren van Ascend.

Als de server van uw winkel moet worden vervangen, moet u uw upgrade plannen met een Ascend Support Technician (telefoon: 877-875-8663, optie 1/e-mail: Help@ascendrms.com).Dit proces kan tot drie uur duren en Ascend kan niet worden gebruikt tijdens deze periode. Gelieve dit ten minste een week van tevoren te plannen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we voldoende dekking hebben om andere retailers te helpen!

·        Configureer Windows® op onze aanbevolen instellingen. Dit zal vanaf het begin de meeste instellings problemen vermijden!

·        Installeer en configureer de Ascend-client.

·        Toevoegen en toewijzen van unieke werkstationnamen aan elke computer. Dit geeft u niet alleen betere rapportage, maar de meeste randapparaten vereisen een afzonderlijke Werkstationnaam, zodat ze hun opties correct kunnen instellen.

·        Installeer en configureer randapparatuur die het werkstation nodig heeft.

o  Sluit de barcodescanners aan en Kalibreer deze (geen stuurprogramma nodig).

§  DS4308-DL (bedrade, bestuurders-licentie-compatibele) model

§  DS6878-DL(draadloos, rijbewijs-geschikt) model

§  LS2208(bedrade, niet-bestuurders-licentie-geschikt) model

§  LS4278(draadloos, niet-rijbewijs-geschikt) model

§  LI4278(draadloos, niet-rijbewijs-compatibel) model

o  Epson ontvangstprinter.(optioneel) Voeg een logo toe aan uw ontvangtbewijzen.

o  Als u een Kassalade hebt, sluit u deze gewoon aan op uw kassabonprinter en controleert u de opties > verkoop en Retouren > Algemeen > werkstation heeft Kassalade.

o  Ingenico Payment Terminal.(optioneel) Geef aangepaste afbeeldingen weer op het scherm.

o  Zebra label printer.

·        Maak een "nep" transactie (bijv. geen producten en een 0€ contante betaling) om te controleren of alles werkt zoals verwacht voordat u een rij van klanten voor u hebt!