Minimale hardwarevereisten voor Ascend

Naast het waarborgen dat uw hardware voldoet aan deze specificaties, hebben de meeste elektronica (inclusief computers) een maximale levensduur van drie tot vijf jaar. Zelfs als uw apparatuur na deze periode nog steeds goed werkt, kan het snel verouderd raken en stoppen met het werken met moderne software (bijvoorbeeld Microsoft Windows® updates), zorg er dus voor dat u uw vervangingen overeenkomstig plant!

Alle aankopen van nieuwe apparatuur worden ondersteund door de volledige fabrieksgarantie. En we maken het voor u nog gemakkelijker: als we het niet kunnen repareren, sturen we u een nieuw item en navigeren we zelf door het proces van de fabrikant. Profiteer bovendien van geweldige financieringsopties op basis van het bedrag dat u uitgeeft!

Computers

Als u de gegevens van uw processor en RAM wilt controleren, klikt u met de rechtermuisknop op het menu Start en kiest u Systeem.

Onthoud dat dit de absolute minimum vereisten zijn om Ascend te kunnen uitvoeren. Om de beste prestaties van uw systeem te krijgen, raden we aan hogere specificaties te gebruiken dan de vermelde.

Uw server (database) computer laat uw hele winkel werken en moet als zodanig aanzienlijk hogere snelheden hebben dan uw werkstations. Hoewel we niet aanraden om een echte server te hebben (voor de meeste winkels is dat veel meer rekenkracht dan u daadwerkelijk nodig hebt), moet u ervoor zorgen dat de computer voldoende capaciteit heeft om al uw werkstations te bedienen.

Als de server van uw winkel moet worden vervangen, moet u uw upgrade plannen met een Ascend Support Technician.Dit proces kan tot drie uur duren en Ascend kan niet worden gebruikt tijdens deze periode. Gelieve ten minste een week van tevoren te plannen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we voldoende dekking hebben om andere retailers te helpen!

Microsoft® Excel is vereist op ten minste één computer.

Computerschermen moeten een schermresolutie van ten minste 1280 x 768 gebruiken.

Andere hardware-en/of computerconfiguraties werken mogelijk met Ascend, maar zijn niet getest (en kunnen onverwacht niet meer werken) of worden ondersteund door Ascend support.

Server (database)-computer

Besturingssysteem

Processor

RAM

Windows® 10 Professional (64-bits)

§  Dual Core 2,6 GHz

§  Intel Core i5

Minimum: 16 GB

Werkstation (register) computer

Besturingssysteem

Processor

RAM

Windows® 10 Professional (32-bits)

§  Dual Core 2,4 GHz

Minimum: 8 GB

Windows® 10 Professional (64-bits)

§  Dual Core 2,4 GHz

§  Intel Core i3

Minimum: 8 GB

Gecertificeerde randapparatuur

Printers

Type hardware

Ondersteunde model (en)

Ontvangst printer

§  EPSON® TM-88V USB Thermal line ontvangst printer

§  EPSON® TM-88VI USB Thermal line ontvangst printer

Barcode label printer

§  Zebra® ZD410 directe USB thermische desktop printer

§  Zebra® ZD410 Ethernet thermische desktop printer

Scanners

Type hardware

Ondersteunde model (en)

Barcode scanner met snoer

§  Zebra®/Motorola LS2208 USB Barcode scanner

§  Zebra®/Motorola DS4308-DL USB Barcode scanner (kan bestuurders licenties en smartphoneschermen scannen)

Draadloze barcode scanner

§  Zebra®/Motorola LI4278 USB Barcode scanner

§  Zebra®/Motorola DS6878-DL USB Barcode scanner (kan bestuurders licenties en smartphoneschermen scannen)

§  Zebra®/Motorola DS8178-DL USB Barcode scanner (kan bestuurders licenties en smartphoneschermen scannen)

Inventaris scanner

§  Zebra®/Motorola MC2180 mobiele computer

Betalingsverwerking

Type hardware

Ondersteunde model (en)

Kassalade

§  APG® serie 100 Kassalade (vereist een ondersteunde ontvangst printer)

Klant displays

Type hardware

Ondersteunde model (en)

Pole display

§  Logic controls LDX9000 Pole display

§  Logic controls LT9000 Pole display

Media

Type hardware

Ondersteunde model (en)

Internetverbinding

§  5 Mbps downstream (download)/2 Mbps upstream (upload) Sherpa Tip: Internet providers geven maximaal mogelijke snelheden. Bereken uw werkelijke verbindingssnelheid op www.speedtest.net.

Ascend niet gebruiken via een draadloos (WiFi) netwerk.

SD-kaart

§  2 GB microSD- kaart (maximaal 32 GB)

Ontvangst papier

§  3 1/8 " thermisch transfer printer papier

Barcode etiketten

§  2,3 "X 1" thermische overdracht barcode etiketten