Verstuur voorraad- & prijsinformatie naar Locally

Met Locally kunnen klanten online producten op voorraad vinden, reserveren en aankopen via merk-sites, Facebook, uw eigen website en locally.com. Stuur uw voorraad- en prijsinformatie vanuit Ascend door om eenvoudig uw voorraad op Locally te updaten.

Voor meer informatie over Locally of voor ondersteuning, kijk op https://support.locally.com/nl/support/home of neem contact op met retailers@locally.com.

Systeem instellen

Locally

1. Claimen en instellen van uw Locally-account.

2. Instellen van uw voorraad-feed via e-mail.

a. Log in op uw Locally retailer account.

b. Klik in de zijbalk op Voorraad > Instellen voorraad-feed.

c. Klik op E-mailmethode. Het e-mailadres (of adressen) voor uw voorraad-feed worden vet weergegeven.

Ascend

• Zorg dat leveranciersproducten up-to-date (artikel in het Engels) zijn met behulp van updates in Ascend-indeling (log in op www.ascendrms.com).
• Houd uw voorraadgegevens accuraat door regelmatig cycle counts (artikel in het Engels) uit te voeren.

Inplannen van Locally voorraad- en prijsinformatie in Ascend HQ

1. Ga naar Ascend HQ > Settings (Instellingen)
2. Kies Scheduled Reports and Exports (Ingeplande rapportages en exportbestanden)
3. Kies de Locally Inventory & Pricing Feed (Locally voorraad- en prijsinformatie) (Standaard bestandsformaat is Microsoft Excel XLSX en dat kan op dit moment nog niet worden gewijzigd)
4. Kies Location (Locatie) (één per keer)
5. Vul het Locally e-mailadres uit de Locally winkelconfiguratie in
6. Vul een CC e-mailadres in (indien gewenst)
7. Kies Frequency (Frequentie)(meestal zal worden gekozen voor Daily (dagelijks))
8. Kies Time of Day (Tijdstip) (meestal zal gekozen worden voor meerdere keren op meerdere tijdstippen per dag om de voorraad meerdere keren per dag te updaten)
9. Test de ontvangt van het rapport (indien gewenst)
10. Save (Opslaan)

Aanvullende informatie

Artikel: Beginnen met de Ascend eCommerce integratie
Artikel: Exporteer (upload) productinformatie naar een eCommerce website
Artikel: Veelgestelde vragen over eCommerce-integratie (artikel in het Engels)
Artikel: Veelgestelde vragen over Trek Connect eCommerce
Artikel: Afhandelen van eCommerce-verkopen
Artikel: Veelgestelde vragen over geplande leveringsrapporten (artikel in het Engels)