Retourneren van een aankoop die gedaan is via Locally

Als een productaankoop online werd betaald via Locally eCommerce, kunt u de retourzending afhandelen met behulp van de originele transactiebon om te garanderen dat de terugbetaling plaatsvindt via dezelfde betalingsmethode als de klant heeft gebruikt en dat het bedrag exact is wat de klant heeft betaald. (alleen voor VS/Canada) Omdat Locally de btw verzamelt en betaalt voor u, garandeert deze handelswijze ook dat uw btw-opgave correct wordt afgehandeld.

Advies: Producten die online zijn gereserveerd (en betaald in de winkel) kunnen op de normale manier worden afgehandeld.

1. Maak een retourzending aan (artikel en het Engels) met ofwel de Retour-knop op de transactiewerkbalk of het Retour-pictogram op de Desktop.

2. In het dialoogvenster Vorige verkoopitems kunt u de barcode van de originele transactie scannen of invoeren.

3. Selecteer de producten die zijn geretourneerd en klik op de knop Toevoegen.

4. Bij de prompt Start Locally teruggave, klikt u op de knop Ja.

5. Bij de prompt Retourverzoek uitgevoerd, klikt u op knop OK.

6. Op de werkbalk Betalingen, klikt u op de knop eCommerce. Advies: Als u verschillende betalingsmethoden hebt, moet u mogelijk op de >> knop klikken om meer methoden te bekijken.

7. In de dialoogbox Betalingen, kiest u voor Stripe in het uitklapmenu Kaarttype. Advies: Locally verzamelt en betaalt de lokale btw voor u. Btw zit niet verwerkt in de Ascend-transacties.

8. Handel de retourzending op de normale manier af.