Instellen van Ascend om eCommerce-verkopen te importeren (downloaden)

Tip: De Ascend eCommerce-integratie is ontworpen om te gebruiken in combinatie met het Locally website-platform.

Gebruikersrechten

Gebruikers die eCommerce-verkopen afhandelen moeten de volgende gebruikersrechten hebben:
• eCommerce import
• Geavanceerde betalingen

Instellingen & Opties

1. Klik vanaf de Ascend desktop op de Opties-tegel.

2. Kies het tabblad eCommerce import.

3. Kies uit het uitklapmenu van de provider voor Locally.

4. Controleer of Ingeschakeld is aangevinkt.

5. Vul in het veld Winkel-ID de locatie van uw Locally winkel-ID in. Tip: Dit ID kunt u vinden aan het einde van uw winkel-URL (Bijv. https://www.locally.com/store/{123456}) of in het e-mailadres van uw voorraad-feed (bijv. feeds.{123456}.a7905f195b@robot.locally.com).

6. Klik op de knop OK.