Skip to content

Trek Connect eCommerce (click & collect) - Veelgestelde vragen

Alle details over het Trek Connect eCommerce programma vindt u op de Trek B2B-site.

Trek Connect eCommerce maakt gebruik van het Locally-platform. Lees het artikel Starten met de Locally-integratie voor meer details over het instellen van deze service.

V: Hoe laat ik de beschikbaarheid van mijn producten zien op Trekbikes.com?
A: Productbeschikbaarheid maakt gebruik van de Locally voorraad- & prijsinformatie. Bekijk het artikel Stuur voorraad- & prijsinformatie naar Locally voor nadere details.

Tip: Zorg dat u de Trek General Internet Sales Policy (GISP, algemeen internetverkoopbeleid) hebt gelezen en de internetvoorwaarden hebt ondertekend en geretourneerd om te zorgen dat u bent toegelaten.
 
V: Hoe rapporteer ik Trek Connect eCommerce-verkopen?
A: Verkopen vanuit Trekbikes.com maken gebruik van het Locally-platform. Bekijk het artikel Afhandelen van eCommerce-verkoop voor meer details (artikel in het Engels).

V: Hoe handel ik Trek Connect eCommerce retouren en omruilingen af?
A: Als de bestelling werd gereserveerd en betaald in de winkel (ROPIS), kunt u eenvoudig de retouren (artikel in het Engels) of omruilingen (artikel in het Engels) afhandelen zoals u normaal gewend was. Als de bestelling volledig online betaald werd (BOPIS), handel dan de retourzending af via Locally.

V: Hoe handel ik servicekosten af?
A: Alle verkopen van Trekbikes.com worden afgehandeld via Locally met gebruikmaking van uw voorraadgegevens. Alle betalingen lopen rechtstreeks via uw rekening (Voor VS/Canada geldt: minder btw ). Trek handelt geen verkopen of bestellingen meer af zodat servicekosten niet meer van toepassing zijn.

V: Worden fietsen van klanten automatisch geregistreerd voor Trek Care?
A: Fietsregistratie voor Trek Connect eCommerce/Locally-bestellingen volgen dezelfde procedure als fietsen die in de winkel zijn gekocht. Bekijk voor alle details het artikel Registreren van fietsen bij Trek tijdens transacties (artikel in het Engels).

Feedback and Knowledge Base