Skip to content

Tool voor prijsaanpassing - Ascend HQ

De tool voor prijsaanpassing in Ascend HQ vereenvoudigt het proces van prijsaanpassingen.

Met deze tool kunt u in uw productcatalogus zoeken naar prijsaanpassingen, de prijzen in uw systeem bijwerken en nieuwe labels printen voor producten die u voorhanden hebt.

Zoek naar prijsaanpassingen van een bepaalde leverancier, winkellocatie of tijdsbereik en laat de tool voor prijsaanpassingen het werk doen.

Gebruik de voorgestelde info van de leverancier
Voordat u van start gaat! Let goed op: Het aanpassen van de prijzen van een leverancier overschrijft ook andere productinformatie zoals productomschrijvingen van de leverancier en afnamequota.

GEBRUIK DE TOOL VOOR PRIJSAANPASSING NIET ALS U SPECIALE PRIJZEN, OMSCHRIJVINGEN, AFNAMEQUOTA OF ANDERE INFORMATIE GEBRUIKT.

Menu-optie


Zoek in Ascend HQ naar de prijsaanpassings-tool onder het menu-item Producten.Kies of zoek naar de leverancier die u wilt zien.Kies de winkel die voorraad heeft.Kies vervolgens het tijdsbereik dat u wilt zien als de prijsaanpassing heeft plaatsgevonden.

Zoek naar prijsaanpassingen.


Zodra alle criteria zijn geselecteerd, klikt u op de knop Controleer op updates. U ziet nu de prijsaanpassingen voor alle producten met productnummers van overeenkomende leveranciersproducten die niet zijn aangepast na de update van de Cloud-catalogus. De beschikbare hoeveelheden (Qantity On Hand, QOH) van de geselecteerde locaties worden getoond.

Kenmerken van het resultatenoverzicht met de prijsaanpassingen


Alle kolommen zijn te sorteren, opnieuw te ordenen, het formaat kan worden gewijzigd en er zijn filters onder de kopregel geplaatst. 

Kolomkiezer


Het resultatenoverzicht heeft een kolomkiezer om te kiezen welke kolommen worden weergegeven in de prijsaanpassingsrapportage. Als u op het blauwe instellingspictogram klikt, verschijnt er een pop-up waar een kolom kan worden geselecteerd.

U kunt naar keuze kolommen toevoegen door op de ’wielknop’ te kiezen voor Kolomkiezer. Alle kolommen kunnen worden gesorteerd en ze hebben een schuifknop voor het bereik.

Aanpassing prijzen


Door het selecteren van rijen zal de Prijsaanpassingsknop worden geactiveerd. Door op die knop te drukken zal de prijs van de producten worden aangepast, mits ze beschikbaar en niet verborgen zijn.

Prijzen van geselecteerde producten aanpassen

 
U hebt de mogelijkheid om de gewijzigde producten op een spreadsheet te downloaden als naslag.

Desktop-tegel


De Ascend desktop zal een melding geven als de prijs van een product succesvol is aangepast. De desktop-tegel Prijsaanpassingen toont een getal in de bovenhoek dat aangeeft hoeveel producten er moeten worden gelabeled met een aangepaste prijs.


Het prijsaanpassingsoverzicht kan worden gevonden in het keuzemenu onder het tabblad Tools.

Labelformulier prijsaanpassingen


Het labelformulier bij de prijsaanpassingen toont een lijst met producten die een aangepaste prijs hebben. Alle kolommen zijn voorzien van filters.

Label


Door op het label te klikken, verschijnt het dialoogformuler voor het afdrukken van labels. 

Feedback and Knowledge Base