Skip to content

Afhandeling van de terugroepactie voor 2022 fietssturen

Ascend maakt het u makkelijk om snel te bekijken welke voorraad en welke klanten getroffen zijn door deze terugroepactie. Voor de complete details over deze terugroepactie, kunt u deze B2B-artikelen bekijken. https://www.trekbikes.com/b2b/article/stopsalev3/july22/
 
Opmerking: Voor alle terugvorderingen is een B2B-garantieclaim noodzakelijk. Stuur geen Ascend-rapporten naar de Trek klantenservice.

Systeem instellen


1. Download de terugroepcoupon voor de werkorder (arbeid en onderdelen) met behulp van de Ascend Coupon Wizard (artikel in het Engels).
 
2. Download de winkeltegoedbon voor de klant die op een latere datum kan worden gebruikt voor de aanschaf van Trek- en Bontrager-producten met behulp van de Ascend Coupon Wizard.
(dealers met meerdere winkels) Coupons zijn automatisch beschikbaar voor alle winkellocaties.

3. (QuickBooks® gebruikers) Als u de downloadservice voor Trek-facturen gebruikt (TermSync), zorg dan dat u een account hebt toegewezen aan zowel de werkvergoeding als de consumententegoeden. 

Opmerking: Er zijn twee (2) coupons te downloaden voor deze terugroepactie. Print labels voor alle kassa’s zodat medewerkers ze snel kunnen scannen.

Er worden geen fysieke coupons beschikbaar gesteld. Als u toch coupons wilt maken, klik dan op het Label pictogram om het label te kopiëren en maak daar zelf coupons van. Als u ervoor kiest om geen fysieke coupons te geven, maak dan aan uw medewerkers duidelijk wie er voor deze tegemoetkoming in aanmerkingen komt.

Werkorders voor de terugroepacties mogen alleen arbeid en onderdelen bevatten die noodzakelijk zijn voor deze terugroeping. Er mogen geen andere producten worden toegevoegd aan deze transactie om te voorkomen dat niet-geldige producten/diensten worden vergoed.

Toekomstige transacties van klanten die terugkomen om hun 2022 Trek ASCE tegoedbon te gebruiken, hebben alleen betrekking op Trek- of Bontrager-producten om te voorkomen dat er korting wordt gegeven op niet-geldige producten/diensten.

Getroffen voorraad


(Dealers met meerdere winkels) Dit rapport moet voor elke locatie apart worden gemaakt.

1. Download en voer (artikel in het Engels) de Trek Base Bar Recall NA - voorraad- queries uit. (inloggen op het dealerportal op www.ascendrms.com). Verwijder vervolgens de fiets van de verkoopvloer voor inspectie.
(optioneel) Exporteer (artikel in het Engels) de resultaten voor toekomstige naslag.

2. Als de fiets onder deze terugroepactie valt, maak dan een werkorder voor de vervanging aan (zie hieronder).

Getroffen backorders


(Dealers met meerdere winkels) Dit rapport moet voor elke locatie apart worden gemaakt.

Download en voeren de Trek Base Bar Recall NA - order- queries uit. (inloggen op het dealerportal op www.ascendrms.com). Vervolgens maakt u een notitie dat deze order mag worden vervangen.
Opmerking: Getroffen orderproducten mogen worden vervangen door een ander model. Gebruik het B2B Roll over SKU-rapport en de Ascend Product Replacement Wizard (artikel in het Engels) om de orderproducten indien nodig aan te passen.

(optioneel) Exporteer de resultaten voor toekomstige naslag.

Getroffen speciale orders


(Dealers met meerdere winkels) Dit rapport moet voor elke locatie apart worden gemaakt.

Download en voeren de Trek Base Bar Recall NA - opzijgelegde producten- queries uit (inloggen op het dealerportal op www.ascendrms.com). Vervolgens maakt u een notitie dat dit verkoopitem mag worden vervangen.

Opmerking: Getroffen orderproducten mogen worden vervangen door een ander model. Gebruik het B2B Roll over SKU-rapport en de Ascend Product Replacement Wizard om de orderproducten indien nodig aan te passen.
(optioneel) Exporteer de resultaten voor toekomstige naslag.

Mededelingen aan de klant


(Dealers met meerdere winkels) Dit rapport moet voor elke locatie apart worden gemaakt.

1. Download en voeren de Trek Base Bar Recall NA - klanten- queries uit. (inloggen op het dealerportal op www.ascendrms.com). Vervolgens neemt u contact op met de klant om ze te vragen hun fiets langs te brengen voor inspectie.
Opmerking: (optioneel) Exporteer de resultaten voor toekomstige naslag.

2. Als de fiets van de klant onder deze terugroepactie valt, maak dan een werkorder voor de vervanging van de onderdelen aan (zie hieronder).

Vervanging onderdelen van getroffen fietsen


1. Maak een werkorder aan voor de klant. Voor de werkzaamheden en de onderdelen gebruikt u de coupon met de naam 2022 Trek ASCE Labor Credit.
Opmerking: Als de fiets uit uw voorraad komt, gebruik dan de gegevens uit het klantenbestand van uw winkel op de transactie om de verwerking te kunnen volgen.

2. Geef de klant de tegoedbon die bij deze terugroepactie hoort.

3. (optioneel) In het veld Opmerkingen bij de transactie meldt u dat de u de klant een tegeoedbon heeft gekregen (bv., Klant heeft € 100 winkeltegoed gekregen. Gebruik de coupon met de naam 2022 Trek ASCE Consumer Credit).

4. Maak een garantieclaim aan op de Trek B2B-site. Noteer het Claimnummer in het opmerkingenveld Werkorderdetails.

5. Handel de werkorder zoals gebruikelijk af.

Inwisselen tegoedbonnen


Verwerk de tegoedbonnen (artikel in het Engels) zoals gebruikelijk.
Opmerking: Tegoedbonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld en moeten in één aankoop worden besteed.

Queries

Rapportages


Opmerking: Alle terugvorderingen/kortingen worden gebasseerd op B2B-garantieclaims. Stuur geen Ascend-rapporten naar de Trek klantenservice.
  • Om de inwisseling van tegoedbonnen te rapporteren, gebruikt u de Payments > Coupon Use History rapportage.
  • Om een rapportage te maken van de verrichtte werkzaamheden, gebruikt u de Customer of Product Query utility  (artikel in het Engels)


Feedback and Knowledge Base